I-TASSER suit stuck at the step of "running pairing"

This forum is shown on the index page along with all topics.

Moderator: robpearc

Wei Liu
Posts: 3
Joined: Wed May 12, 2021 9:33 pm

I-TASSER suit stuck at the step of "running pairing"

Post by Wei Liu »

Hello,

I set up the I-TASSER suit(5.1) on my server and try to run one of my sequences whose length is about 1200 but the program seems to stuck in the step of "2.4.2 running pairing" over 7 hours so far. I wonder if it is normal? If not, is there any idea where is the problem gonna be?

Thank you in advance!
robpearc
Posts: 38
Joined: Sun May 02, 2021 5:49 pm

Re: I-TASSER suit stuck at the step of "running pairing"

Post by robpearc »

Typically, this step should not take long. However, it may for longer proteins (length > 500). Were there any error messages output by the program?
Wei Liu
Posts: 3
Joined: Wed May 12, 2021 9:33 pm

Re: I-TASSER suit stuck at the step of "running pairing"

Post by Wei Liu »

My sequence is about 1300. And the program doesn't output any not error message. I let it run from Wednesday noon till now and it has reached the step of "4.1 run simulation". May I ask what resource this program needs most, CPU or GPU?

Thanks a lot!
robpearc
Posts: 38
Joined: Sun May 02, 2021 5:49 pm

Re: I-TASSER suit stuck at the step of "running pairing"

Post by robpearc »

I-TASSER will run on your CPU resources. Even so, this is an excessively long running time. If there was no error in the program, it might be best to check your server to make sure everything is running properly.
Post Reply